top of page

MGT 2018.06.01. Posztgraduális képzés PÁLYÁZAT

Kedves FIGAMU Tagok!

2018. június 1-én egynapos posztgraduális kurzus kerül megrendezésre a Magyar Gasztroenterológiai Társaság (MGT) 60. jubileumi Nagygyűlésének bevezetőjeként Siófokon az UEG (United European Gastroenterology), az EAGEN (European Society for Gastroenterology, Endoscopy and Nutrition), az EHMSG (European Helicobacter and Microbiota Study Group) és a Magyar Gasztroenterológiai Társaság (MGT) támogatásával. A tanfolyam a magyar valamint a horvát, a román, a szerb és a szlovén Gasztroenterológiai Társaságok közös rendezvénye.

A FIGAMU alapítványon keresztül lehetőségünk van 10 fiatal gasztroenterológus részvételét, regisztrációját támogatni. A támogatás pályázathoz kötött, feltétele a 40 év alatti életkor, valamint a FIGAMU és az MGT tagság.

Jelentkezés rövid határidővel 2018. május 30-án 24:00 óráig lehetséges, mely során önéletrajz feltöltését is kérjük.

Az alapítványon keresztül megvalósuló pályázat miatt szükséges a FIGAMU tagságot megerősítő, véglegesített, aláírt jelentkezési lap beküldése az alapitvany@figamu.hu email címre.

Üdvözlettel, FIGAMU vezetősége

7 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

A Facebook esetismertetések és az online kvíz nyertesei:

- MÁLYI KATA (esetismertetések során legnagyobb aktivitás) - JURENKA ZSÓFIA (az online kvíz egyedüli tökéletes megoldója) ​ Nyereményük a FIGAMU XIV. Kongresszusán tartandó UH hands-on tréningen törté

bottom of page