FIGAMU XV. Kongresszusára alapítványi támogatás igénylése

​Tisztelt FIGAMU Tagok, kedves Barátaink!

 

A Fiatal Gasztroenterológusok Munkacsoportja XV. Kongresszusa 2020. március 27-29. között kerül megrendezésre, a hagyományoknak megfelelően a Fiatal Sebészek Szekciójával (FiSeSz) közösen.

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően, a kongresszusunkon való részvételhez idén is szeretnénk segítséget nyújtani Alapítványi támogatás formájában.

A támogatási kérelmet a mellékelt linken elérhető formanyomtatvány kitöltésével lehet benyújtani. Az aláírt formanyomtatványt postai úton vagy scannelt formában az alábbi címekre várjuk: dr. Czimmer József, 7624 Pécs, Ifjúság út 13. III. emelet 303.; vagy e-mail: czimmer.jozsef@pte.hu)

A pályázatok beadásának határideje: 2020. február 10.

 

A pályázatokat a FIGAMU vezetősége és a FIGAMU Alapítvány kuratóriuma közösen értékeli, az összegek utalását a FIGAMU Alapítványának kuratóriuma végzi (kuratórium elnöke: dr. Czimmer József). A pályázat sikerességére vonatkozóan 2020. február 24-ig kaptok értesítést.

Az értékelésénél az idei kongresszusra absztraktot benyújtó és a korábbi években még alapítványi támogatásban nem részesült FIGAMU tagok élveznek előnyt.

A maximálisan elnyerhető összeg személyenként: 40.000 Ft.

 

Barátsággal:

A FIGAMU vezetősége

KIEMELT  TARTALOM

FIGAMU által szervezett 4x1 km-es váltófutás

Gasztroenterológiai állások országszerte. Profilok és érdeklődési terület alapján válogathatsz kedvedre.

Please reload

KAPCSOLAT

Tel: +3670-329-3460

Email: figamu2016@gmail.com

Pécs, I.sz. Belgyógyászati Klinika

7624, Pécs, Ifjúság u. 13.

Adószám: 18327393-1-02

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon